voor alle professionals in de bouw

Zoek

 GaragePark nu ook in Wageningen

Garageboxen bieden lokale ondernemers een opslagruimte of werkplek

GaragePark opende woensdag 13 maart officieel GaragePark Wageningen. Dit is het 48e garagepark in Nederland van de marktleider, met 78 garageboxen variërend in grootte van 21 tot 24 vierkante meter. GaragePark hoopt met de garageboxen lokale ondernemers een complete werk- en opslagruimte te bieden.

 
GaragePark Wageningen is gelegen op het bedrijventerrein Nudepark, op steenworp afstand van de N225, de belangrijkste provinciale weg die leidt naar de snelweg. Op het park is volgens Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark, de ‘Wageningse invloed’ al merkbaar: “Wageningen staat bekend als een groene en innoverende stad, gezien de universiteit en het aantal (duurzame) ondernemers in de regio. Dat zien we terug in de nu al verhuurde units. Die dienen voor de één als fietsenstalling en voor de ander als werkruimte voor meubelreparatie of als opslag van gereedschappen. Dit uiteenlopende gebruik van onze garageboxen is de essentie van ons concept.”
 
Betrouwbaar
Om veiligheid hoeven huurders van garageboxen op het park zich weinig zorgen te maken als het aan GaragePark ligt. Overal op het park is 24/7 cameratoezicht en elke garagebox is voorzien van brand- en inbraakbeveiliging met aansluiting op een alarmcentrale. Wanneer er een alarm af gaat kijkt de alarmcentrale direct mee op de camera’s. Venema: “We streven ernaar dat onze huurders zich volledig kunnen focussen op hun activiteiten, zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid van hun bezittingen. Op die manier hopen we het gebruik van garageboxen als werkplek of als opslagplaats laagdrempeliger te maken voor iedere ondernemer. Op 14 maart organiseren we een open dag waarbij geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om de garageboxen persoonlijk te bezichtigen. Bovendien zullen op die dag kopers en huurders hun sleutels ontvangen.”

 

Circulair systeem
Met de opening van het 48e garagepark stopt de zoektocht naar nieuwe locaties voor de marktleider niet. Venema: “We zijn altijd op zoek naar kavels, onbenutte panden of bedrijventerreinen, met als doel ze een nieuwe, multifunctionele functie te kunnen geven. Door deze plekken te transformeren tot werkplekken voor (startende) ZZP’ers en ondernemers, creëren we niet alleen een circulair systeem, maar hopen we ook een waardevolle bijdrage te kunnen bieden aan de lokale economie en gemeenschap. Ook in Wageningen kijken we ernaar uit om dit te doen.”

 
 

Meer nieuws berichten: