voor alle professionals in de bouw

Zoeken

Dormio groeit door op nieuwe locatie

Groeiambitie
In de afgelopen 21 jaar is Dormio uitgegroeid van vastgoedontwikkelaar van vakantieresorts tot een succesvolle en unieke full-service organisatie binnen de recreatiesector. Dormio Group bestrijkt het gehele spectrum van ontwikkeling, realisatie, verkoop, verhuur, beheer tot en met de exploitatie van luxe vakantieresorts en hotels. Mede-oprichter en huidig CEO Don van Schaik is trots op de volwassen status van het bedrijf, dat sinds de start ‘onbezorgd leven’ als filosofie hanteert. Inmiddels doen ruim 400 medewerkers binnen en buiten Nederland er dagelijks alles aan om deze filosofie waar te maken voor de nationale en internationale clientèle en gasten.

Met de ontwikkeling van de bedrijfsformule en de groei van het aantal resorts en hotels is eveneens het aantal medewerkers op het hoofdkantoor in Arnhem in de afgelopen jaren fors toegenomen. Alle afdelingen op het hoofdkantoor zijn uitgebreid met meer personeel om investeerders en gasten nog beter van dienst te kunnen zijn. Door al deze uitbreidingen groeide het bedrijf uit de panden aan de Velperweg. Op de nieuwe locatie aan het Velperplein zijn nu alle bedrijven van de Dormio Group bij elkaar gevestigd: Dormio Leisure Development, Dormio Investments, Dormio Resorts & Hotels, Boiten Ingenieurs en Recreatie Architectuur – deze laatste was tevens betrokken bij het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor. CEO Don van Schaik: “Ik ben trotser dan trots op wat Dormio bereikt heeft. We hebben met een team van gemotiveerde professionals een enorme ontwikkeling doorgemaakt en nog veel groeiambities voor de toekomst. Ik kijk erg uit naar alles wat dit nieuwe pand ons zal brengen.” 

Meer nieuws berichten: