voor alle professionals in de bouw

Zoeken

Woningen noordelijke deel Keppelplantsoen in Doetinchem

De digitale verkoop van acht twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning in nieuwbouwplan Keppelplantsoen in Doetinchem is gestart. Het gaat om de bouwnummers 37 t/m 45. De woningen zijn ontworpen door ERS architecten uit Terborg. Ten Brinke, vestiging Doetinchem tekent voor de realisatie.

Tweekappers: vrij, comfortabel en groots 
Verspreid over het Keppelplantsoen worden 28 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Ze zijn allemaal net even anders. Zo heeft de één een zadeldak terwijl de ander een dwars- en langskap heeft. Ook wordt er gespeeld met materialen en verschillende tinten metselwerk. Alle tweekappers hebben standaard een aangebouwde geïsoleerde stenen berging, drie slaapkamers en een ruime zolder waar eenvoudig een extra kamer te realiseren is.

Vrijstaand wonen: een unieke kans in Keppelplantsoen 
Omringd door een groenstrook heerlijk vrijstaand wonen, dat klinkt goed toch? De eerste vrijstaande woning in Keppelplantsoen gaat in de verkoop. Koken en tafelen doe je aan de achterzijde van de woning in de open leefkeuken. Aan de voorzijde kun je in de woonkamer genieten van een avondje bankhangen. De raamvensters rondom brengen veel daglicht in de woning. De aangebouwde geïsoleerde stenen berging biedt ruimte voor fietsen en tuinspullen. De auto parkeer je op eigen terrein. Vanuit de ruime overloop op de eerste verdieping kom je in drie grote slaapkamers en de badkamer. De ruimte is geschikt om extra slaapkamers te creëren, maar kan ook als hobby- of speelkamer worden gebruikt. Prijs vanaf € 559.500,- excl. energievoorziening.

Stadspark Keppeloord
Aan de noordwestkant van Doetinchem komt de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Aan de rand van de Kruisbergse bossen en vlakbij het stadscentrum. Het stadspark bestaat uit twee deelbuurten waar het Keppelplantsoen er een van is. Het gebied ligt tussen het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat, nabij de invalsroute Keppelseweg.In Keppelplantsoen komen 76 woningen bestaande uit levensloopbestendige woningen, rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Er is volop keus waarbij het gevarieerde woningaanbod aansluit bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen. 

Proces start verkoop 
Inschrijven voor een woning gaat heel eenvoudig via www.keppelplantsoen.nl > aanmelden. Toch liever persoonlijk contact, dan kan via REBO Woningmakelaars, telefoonnummer 0314 – 36 92 92 of makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl. Zij kennen Keppelplantsoen door en door.  

Meer nieuws berichten: