voor alle professionals in de bouw

Zoek

Opening nieuwe ALDI Doetinchem 

Woensdag 29 mei om 8,00 uur wordt de nieuwe ALDI-vestiging aan de De Bongerd 63 in Doetinchem feestelijk geopend door filiaalleider Erik van der Zande. Erik en zijn team kijken er naar uit om in de mooie nieuwe winkel aan de slag te gaan en de klanten te verwelkomen.

De winkel van ruim 1000 m2 heeft een energielabel A en is volledig gasloos. Er worden diverse duurzame oplossingen geïnstalleerd, zoals energie efficiënte koelingen en een warmte terugwininstallatie. Het filiaal wordt ingericht volgens de meest recente winkelformule, waarbij meer focus ligt op vers. De indeling is logischer voor de klant en vereenvoudigt het werk van de medewerkers. 
De verbouwing werd uitgevoerd door Retail Bouw uit Wehl.De nieuwe ALDI aan de De Bongerd is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Er zijn ruim 200 openbare parkeerplaatsen 

Op de foto: Versafdeling ALDI

Meer nieuws berichten: