voor alle professionals in de bouw

Zoek

Opening nieuwe ALDI-vestiging in Putten

Vrijdag 1 december wordt om 8:00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Enghuusweg 13 in Putten feestelijk geopend door Gerben van de Haar. Gerben is een ervaren filiaalleider en sinds 2021 werkzaam bij ALDI. Zijn team kijkt er naar uit om in de nieuwe winkel aan de slag te gaan en de klanten te verwelkomen.

De winkel van 1400 m2 wordt ingericht volgens de meest recente ALDI-formule waarbij meer focus ligt op vers. Direct bij binnenkomst liggen de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees en de geur van afgebakken brood komt je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten zijn het bewijs dat kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

De eerste 400 klanten krijgen bij minimale besteding van €20 een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. Op de kraskaarten staan prijzen als een retro platenspeler, een airfryer of tegoedbonnen van maximaal €250. Klanten die misgrijpen krijgen, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas. Iedereen is van harte welkom. De nieuwe winkel heeft een ruim parkeerterrein met 118 parkeerplaatsen.

Duurzame winkel
Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Het filiaal is volledig gasloos en is voorzien van 196 zonnepanelen en een warmte terugwin installatie. Ook onze andere filialen worden waar mogelijk voorzien van zonnepanelen, ALDI heeft als bedrijfsfilosofie het betrekken regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw en we gebruiken duurzame bouwmaterialen. In Putten was dat onder andere bouwkundig hoofdaannemer Hegeman Bouwpartners uit Arnhem. Daarnaast zijn de puien zijn geleverd door Wijnveen Aluminiumbouw uit Wageningen en Van de Zandschulp Grondwerk & Sloopwerk uit Ede heeft zich ontfermd over het buitenterrein en de infrastructuur.

Meer nieuws berichten: