voor alle professionals in de bouw

Zoeken

Glasvezel DELTA Netwerk bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem

De afgelopen weken heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem. Het aantal benodigde aanmeldingen is ruimschoots behaald. Daardoor profiteert iedereen op het bedrijventerrein binnenkort van de voordelen van supersnel zakelijk glasvezelinternet.

Samenwerking
Dankzij het enthousiasme van de ondernemers, bewoners en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk. De voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen worden binnenkort opgestart. Alle betrokken partijen ontvangen binnenkort meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Meer informatie
Ondernemers en bedrijven die zich alsnog willen aanmelden kunnen dat doen via een van de telecomaanbieders, via de postcodecheck op deltanetwerk.nl/verheulsweide. Hier is ook meer informatie te vinden over het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk op bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem.

Meer nieuws berichten: