voor alle professionals in de bouw

Zoeken

Start realisatie nieuwbouwproject Keppelplantsoen in Doetinchem geeft kopers zekerheid

Op het braakliggende terrein aan het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat in Doetinchem start de realisatie van een nieuwe woonwijk. Ten Brinke kondigde vorige week het startsein aan, wat kopers zekerheid biedt over de voortgang van hun nieuwe woning. Om dit heugelijke moment vast te leggen stapte vastgoedontwikkelaar Jos van Schriek in een shovel op de bouwlocatie.

Samenwerking
Het is voor Jos een heus feestje om het startschot te geven voor de bouw van deze nieuwbouwwijk. “Ik ben ongelofelijk trots dat we de start van de bouw van het Keppelplantsoen mogen aankondigen. Alle betrokken partijen hebben intensief samengewerkt om tot dit moment te komen. Het voelt als een thuiswedstrijd om in mijn eigen vertrouwde regio te ontwikkelen. Een locatie, waar vele herinneringen liggen, zal nu getransformeerd worden tot een prachtige woonomgeving. Ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk iets bijzonders gaan neerzetten: een bloeiende nieuwe woonomgeving waar mensen trots kunnen thuiskomen.”

Bouwvoortgang
De aanleg van de algemene voorzieningen is in volle gang. Denk hierbij aan de aanleg van bouwwegen en het nutstracé. Deze essentiële infrastructuur vormt de basis voor een goed functionerende en aantrekkelijke woonwijk. Civiele aannemer Dusseldorp uit Lichtenvoorde zorgt eerst voor het bouwrijp maken van het plan. Aansluitend start Ten Brinke vestiging Doetinchem met het bouwen van de eerste 30 woningen. Aansluitend zal Dusseldorp de wijk verder afronden met het straatwerk en het aanplanten van het groen.

Het Keppelplantsoen
In Keppelplantsoen komen 76 woningen bestaande uit levensloopbestendige woningen, rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Er is volop keus waarbij het gevarieerde woningaanbod aansluit bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen.

Duurzaam
De woningen zelf zijn ontworpen met duurzaamheid en natuur in gedachten. Ieder huis krijgt een uniek warmtesysteem en zonnepanelen. Het gasverbruik is daardoor nul en de elektrarekening is flink lager dankzij de energie die de zonnepanelen opwekken. De huizen dragen daarmee bij aan het afremmen van de extremen van het klimaat. Goed voor de planeet én portemonnee!

Meer informatie
Op www.keppelplantsoen.nl lees je meer over duurzaamheid, het woningaanbod en de prijzen. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Inschrijven gaat heel eenvoudig via het aanmeldformulier. Toch liever persoonlijk contact, dan kan via REBO Woningmakelaars, telefoonnummer 0314 – 36 92 92 of makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl. Zij kennen Keppelplantsoen door en door.

Meer nieuws berichten: