voor alle professionals in de bouw

Zoek

Bouwcenter Nobel neemt Bouwcenter Nieuwegein over

“Bij Bouwcenter geloven we in de kracht van persoonlijke relaties en in regionaal/lokaal aanwezig zijn, want mensen maken het verschil, vooral in hun onderlinge samenwerking. We willen dicht bij onze klanten en medewerkers staan en de behoefte achter hun vraag kennen. Daarom zijn we met onze vestigingen fysiek aanwezig in de gebieden waar we actief zijn en daarmee makkelijk benaderbaar.”

Recent heeft Bouwcenter Nobel bekendgemaakt dat zij Bouwcenter Nieuwegein heeft overgenomen. Door deze overname versterkt Bouwcenter Nobel haar positie in het midden van Nederland en komt zij een stap dichterbij haar ambitie om klanten in Midden- en Oost-Nederland te bedienen”. Aan het woord zijn Wim ten Bolscher en Jan Getkate die gezamenlijk de directie vormen van Bouwcenter Nobel.
 
Beide bedrijven zijn familiebedrijven met een sterke focus op lokaal en regionaal zakendoen. Het DNA van beide bedrijven past dan ook goed bij elkaar. De persoonlijke benadering in combinatie met de wil om elkaar vooruit te helpen, maakt dat mensen zich thuis voelen bij Bouwcenter Nieuwegein en Bouwcenter Nobel.
 
Bouwcenter Nieuwegein is ruim tiren jaar actief in het midden van Nederland en gevestigd op Industrieterrein Het Klooster in Nieuwegein.
 
Erik en Sjaak Aantjes, directie van Bouwcenter Nieuwegein: “Wij zijn blij met de overname van ons familiebedrijf door een ander familiebedrijf. In het afgelopen decennium hebben we met onze klanten een hechte relatie opgebouwd. We vinden het dan ook erg prettig voor onze klanten en medewerkers, dat onze collega’s van Bouwcenter Nobel onze activiteiten gaan voortzetten. We zijn allebei familiebedrijven met een sterke focus op de klant en persoonlijke aandacht voor eigen medewerkers.”
 
Het van oorsprong Haaksbergse bedrijf in bouwmaterialen, keukens, tegels en sanitair, met inmiddels vestigingen in Eerbeek, Haaksbergen, Lochem en Rijssen, verstevigt met deze overname haar positie in Midden- en Oost-Nederland. “Als familiebedrijf hebben wij een langetermijnvisie. Wij investeren in persoonlijke relaties en ontwikkelen concepten voor onze klanten die duurzaam zijn. In contact zijn en blijven met onze klanten en medewerkers vormt de basis voor het opbouwen en versterken van deze relatie”, vervolgt de directie.”Als relatief jong bedrijf in de branche hebben wij met deze mentaliteit en werkwijze het nodige bereikt. Onze klanten en medewerkers herkennen en waarderen dit. Deze overname past goed bij onze ambities. De wereld om ons heen verandert razendsnel. Daarom bundelen wij graag de krachten.
 
Onze mentaliteit van doorpakken, in combinatie met onze markt- en productkennis, zorgt ervoor dat we daadwerkelijk vooruitkomen. Door onze ervaringen te delen, elkaar uit te dagen en vanuit onze vakkennis te inspireren, komen we samen tot nieuwe en betere oplossingen. Op die manier gaan we elke dag aan de slag om het nog beter te doen voor elkaar. We heten alle nieuwe collega’s, klanten en toeleveranciers van harte welkom!”
 

Meer nieuws berichten: