voor alle professionals in de bouw

Zoek

Vechtdal Wonen zorgt voor nog betere samenwerking

Met jaarlijks zo’n 15.000 reparatie- en onderhoudsklussen in de huurwoningen van Vechtdal Wonen is een gestructureerde en efficiënte dienstverlening erg belangrijk. Daarom heeft Vechtdal Wonen ervoor gekozen om de regie hiervan bij drie aannemers neer te leggen. Vandaag werd deze samenwerking vastgelegd.

Drie gebieden
Het woningbezit van Vechtdal Wonen is opgedeeld in drie werkgebieden met elk een andere coördinerende aannemer. Hierbij richt Ter Steege Bouw Vastgoed zich op Hardenberg. Voor het gebied Dedemsvaart is A. Beverwijk en Zonen de aannemer en in Ommen is dit OCB Bouw.

Geen onbekende partijen
Voor de huurders van Vechtdal Wonen zijn dit geen onbekende partijen aangezien zij al meerdere jaren het onderhoud, en sinds kort de storingsdienst voor Vechtdal Wonen verzorgden. Deze samenwerking wordt de komende jaren dus voortgezet en uitgebreid. ‘’In deze tijd is het extra belangrijk om goede afspraken te maken met aannemers. Met deze drie partijen hebben we goede ervaring, daarom willen we deze samenwerking verstevigen en beter neerzetten zodat we goed voorbereid zijn op de toekomst.’’ Aldus Martijn Rink, directeur bestuurder van Vechtdal Wonen.

De afspraken die zijn gemaakt zorgen voor een verbetering van de samenwerking met de drie onderhoudspartijen en resulteren in een gestructureerde en efficiënte dienstverlening.

‘’Wij zijn blij dat wij Vechtdal Wonen en haar huurders kunnen blijven ontzorgen’’, aldus Peter Vollenbroek van Ter Steege Bouw Vastgoed namens de gezamenlijke aannemers.

Meer nieuws berichten: