voor alle professionals in de bouw

Zoek

Aldi Vragender houdt feestelijke opening

Op woensdagochtend 31 mei werd de nieuwe ALDI-vestiging aan de Heringsaweg 2a in Vragender feestelijk geopend door filiaalleider Berni Geurink. De winkel in Vragender is ingericht volgens de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen

Kras en win bij ALDI Vragender! De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal €20 aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een elektrische grasmaaier, een elektrische koelbox of tegoedbonnen van maximaal €250. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI‑boodschappentas. Iedereen is van harte welkom.. 

Foodtruck 
Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven. 

Duurzame winkel 
Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Woordvoerder Dieuwertje de Jong: ”Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij verbouwingen en nieuwbouw. Er worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en tevens richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in. In Vragender waren de betrokken bedrijven onder andere Marku Bouw en Dusseldorp Infra, beide uit Lichtenvoorde en Wijco Technics uit Oldenzaal was de installateur.
Het bestaande gebouw hebben we volledig verduurzaamd hebben. Dat bleek al over goede dakisolatie te beschikken, en is nu over de zijkant voorzien van thermomopane beglazing. Daarnaast wordt het gebouw verwarmd door middel van een WTW-installatie, waarbij bovendien gebruik wordt gemaakt van een natuurlijk koudemiddel (CO2). Hierdoor is de winkel niet meer aangesloten op gas. 

Verder nemen onze vrachtwagens op de terugweg reststromen uit onze filialen mee, zoals karton en plastic afval, om centraal te verzamelen voor recycling.  De nieuwe winkel aan de Heringsaweg 2a beschikt over 120 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00. 


Meer nieuws berichten: