voor alle professionals in de bouw

Zoek

Opening unieke eventlocatie in Lichtenvoorde

Afgelopen zaterdag, 15 april, is Studio Boschlaan op Résidence Lichtenvoorde officieel geopend door Arjen Schutten, Wethouder bij Gemeente Oost Gelre. De nieuwe eventlocatie in Lichtenvoorde is gericht op het organiseren van particuliere en zakelijke events. De glazen ruimte biedt plaats voor 30 tot 120 personen, is omringd door losstaande logies en is voorzien van een moderne keuken en diverse ondersteunende voorzieningen.

In mei 2022 is TopParken op Résidence Lichtenvoorde gestart met de bouw van Studio Boschlaan. Het betreft een glazen gebouw, wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en een inspirerende sfeer. De organisatie biedt diverse arrangementen en diensten aan voor het organiseren van particuliere events zoals verjaardagen en bruiloften en zakelijke events zoals meetings, presentaties en teambuildingdagen. Bij meerdaagse gelegenheden kunnen gasten gebruikmaken van de omliggende logies, recreatievilla’s of andere accommodaties.

Een woordvoerder van TopParken over Studio Boschlaan: ‘Résidence Lichtenvoorde ligt op een inspirerende, goed bereikbare locatie in de Achterhoek. Kortom; de perfecte plek voor events’. Hij vervolgt: ‘Het park is daarbij een goede basis voor een eventlocatie door het professionele team dat er werkt, de vele faciliteiten en de samenwerkingen met lokale ondernemers. We kijken dan ook uit naar het verzorgen van diverse gelegenheden in Studio Boschlaan!’

Meer nieuws berichten: