voor alle professionals in de bouw

Zoek

Arnhem Nijmegen Vastgoed 2023

De Metropoolregio Arnhem-Nijmegen heeft grote ambities: de groenste en meest circulaire topregio van Nederland zijn. Daarbij verwacht de regio een flinke groei van 60.000 extra huishoudens tot 2040. Waar gaan zij straks wonen en werken? Wat betekent dat voor de steden, zorg, leefkwaliteit en bereikbaarheid? Welke kansen bieden de woningbouwimpulsen? Hoe gaan we om met de huidige economische ontwikkeling?

Dat wordt in één middag gepresenteerd door dé vastgoedbeslissers in deze ambitieuze metropoolregio. Op deze achtste editie wordt een actueel overzicht gegeven van de visies, plannen, ontwikkelingen en ambities zoals duurzame en betaalbare woningbouw, nieuwe werklocaties en NOVEX gebieden. Een topmiddag vol inspiratie, ontwikkelkansen en netwerkmomenten. (Info: www.spryg.com/arnhem-nijmegen-vastgoed)

Meer nieuws berichten: