voor alle professionals in de bouw

Zoek

Start verkoop fase 2 Keppelplantsoen in Doetinchem 

Op vrijdag 3 maart is de online verkoop van Keppelplantsoen fase 2 gestart. Het gaat om vier royale hoekwoningen en tien tussenwoningen (bouwnummer 15 t/m 28). Allemaal ruim, met een tuin, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder.

Standspark Keppeloord 
Aan de noordwestkant van Doetinchem komt de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Aan de rand van de Kruisbergse bossen en vlakbij het stadscentrum. Het stadspark bestaat uit twee deelbuurten waar het Keppelplantsoen er een van is. Het gebied ligt tussen het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat, nabij de invalsroute Keppelseweg.

Het Keppelplantsoen 
In Keppelplantsoen komen 76 woningen bestaande uit levensloopbestendige woningen, rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Er is volop keus waarbij het gevarieerde woningaanbod aansluit bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen.Groen, duurzaam en energiezuinig 
Warm in de winter en koel in de zomer. En ruim voldoende warmwater. Dankzij je eigen warmte- en koudeopslag, een bewezen methode om je woning duurzaam te koelen en te verwarmen. De woningen hebben in het hele huis vloerverwarming en -koeling, een uitgekiend klimaatsysteem dat zorgt dat de temperatuur per verdieping altijd constant is. Daarnaast is de nieuwbouwwoning zeer goed geïsoleerd, wat betekent dat de lucht moet worden ververst. Dat gebeurt met een ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW). 


Meer informatie 
Op www.keppelplantsoen.nl staat meer informatie over duurzaamheid, het woningaanbod en de prijzen. Vanaf €333.100,- koop je een rijwoning. Inschrijven gaat via een aanmeldformulier. Toch liever persoonlijk contact, dan kan dat via REBO Woningmakelaars..

Meer nieuws berichten: