voor alle professionals in de bouw

Zoek

Minister De Jonge opent BouwBeurs 2023 in Koninklijke Jaarbeurs

Nog één week en dan gaat de BouwBeurs na vier jaar eindelijk weer van start. Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari brengen we weer de hele bouwsector bij elkaar. Het grootste bouwevent van Nederland zet zich dit jaar stevig op de kaart met thema’s als circulariteit, industrialisering en digitalisering. 

We zijn zeer verheugd om te mogen aankondigen dat de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, Hugo de Jonge, op maandagochtend 6 februari de BouwBeurs zal openen. De BouwBeurs gelooft sterk in een mix van professionele ontwikkeling en het delen van relevante kennis. Stikstof, de energiecrisis, de druk op de bouw om per 2050 CO2-neutraal te zijn, het maakt dat we allemaal de urgentie voelen om samen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen. Samen maken we de bouw toekomstbestendig en wij kijken ernaar uit om volgende week daarvoor het platform te bieden en de markt te verbinden. 
 
Exposanten op de BouwBeurs 2023 konden hun innovaties voorleggen aan de vijfkoppige jury. De juryleden beoordeelden de inzendingen op onder meer duurzaamheid, innovatie en schaalbaarheid. Inzendingen maken kans op een award in een van de drie categorieën: circulariteit, slim & efficiënt en vakmensen zaken. Per categorie zijn drie projecten genomineerd. 

 • Nominaties 
  De genomineerden zijn: 
  Categorie Circulariteit 
  Beyond Wall System van Fassat Geveltechniek 
  Mobipanel van Mobilane 
  Zehnder extends the cycle van Zehnder Group Nederland
 • Categorie slim & efficiënt 
 • BENGglas van BENGproducts 
  Trimble Connect AR-app van Construsoft 
  ComfoVar Aero van Zehnder Group Nederland 
 • Categorie Vakmensen zaken 
  OX POLYZIP-FLEX van OX TOOLS NL 
  Prefabmaat van Prefabmaat 
  Wkb-checklist.nl van Ubbink Nederland

Publieksprijs 
Naast de juryprijzen wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Stemmen op de persoonlijke favoriet kan vanaf 3 januari 2023 via bouwbeurslive.nl.

Extra informatie: 
BouwBeurs vindt plaats in de Koninklijke Jaarbeurs en is de grootste en meest complete vakbeurs voor de bouw. Om het jaar tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten. Zie ook www.bouwbeurslive.nl  
 

Meer nieuws berichten: