voor alle professionals in de bouw

Zoeken

Berner opent eerste Nederlandse depot in Barneveld

3.000 producten – persoonlijk advies – 24/7 afhalen – leveringen op locatie  

Berner is het nieuwe jaar goed gestart: op 2 januari 2023 opende de technische groothandel de deuren van haar depot in Barneveld. Met dit nieuwe verkoopconcept speelt Berner in op de behoefte om nog sneller en dichter bij haar klanten te zijn. 
Het depot in Barneveld beschikt over ruim 3.000 producten zoals chemie, bevestigingsmaterialen, machines, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast is het Berner depot in Barneveld een centrale ontmoetingsplaats voor de vakman waar de Berner medewerkers klaar staan voor advies en product demonstraties.  

 

“Met dit verkooppunt in Barneveld spelen we in op de ontwikkelingen in de huidige bouwsector,” legt Michael Zwager, Sales Director Nederland uit. “Door het gebrek aan personeel is het voor (bouw) bedrijven belangrijk hun medewerkers maximaal in te zetten voor hun corebusiness. Wij willen bijdragen aan de continuïteit in de bouw. Bovendien past dit depot perfect binnen de omnichannel strategie van de Berner Group. Met onze buitendienst staan we als bedrijf al heel dicht bij de praktijk van onze klanten. Maar met dit nieuwe depot beleven onze klanten op weer een andere manier de persoonlijke verbinding met onze mensen, producten, services en ons merk.” De komende jaren zal het aantal depots in de Benelux verder worden uitgebreid in lijn met de omnichannel strategie.

Het verkooppunt aan de Veemweg 29 in Barneveld biedt met 200m2 een overzichtelijke en toegankelijke shopervaring. Producten kunnen zelf getest worden en het verkoopteam staat altijd klaar voor (technisch) advies. Gelegen dichtbij de snelweg is het depot makkelijk te bereiken en beschikt het over een ruime, gratis parkeergelegenheid.

Services

Vanuit het depot worden diverse nieuwe leveringsservices aangeboden die nog beter inspelen op de wensen van de vakman. Met Click/Call & Collect kunnen de gewenste producten online of telefonisch worden besteld en binnen een uur worden afgehaald. De Berner Collect Box, vóór de ingang van het pand, biedt daarnaast de mogelijkheid een bestelling 24/7 af te halen in deze beveiligde kluis.

En als de bouwplaats niet verlaten kan worden, dan biedt de Express Delivery service van Berner uitkomst. Hiermee worden de bestelde goederen nog dezelfde dag naar de gewenste plek gebracht.

Naast de nieuwe leveringsmogelijkheden beschikt het depot in Barneveld over een Inspection & Certification service voor periodieke keuringen ter plaatse door gecertificeerde keurmeesters en een aangename ruimte voor het houden van (bouw)vergaderingen.

 

Berner is één van de toonaangevende Europese omnichannel ondernemingen in de verkoop van verbruiksmaterialen, chemie, gereedschappen en services aan professionals in de sectoren Mobility en Construction. 6.200 medewerkers, waarvan ruim 4.400 in de buitendienst, zorgen dagelijks voor een allround service. 

Berner staat voor professioneel en persoonlijk advies, doordachte serviceconcepten en een hoogwaardig productassortiment. Zo combineert Berner persoonlijk advies met digitale verkoopkanalen.

Meer nieuws berichten: