voor alle professionals in de bouw

Elite Tools B.V. verhuist naar nieuw pand om groei van organisatie te kunnen realiseren

De afgelopen jaren heeft Elite Tools door middel van enkele strategische investeringen zeer goede merken aan zich weten te binden. Zo werd het snelgroeiende bedrijf onlangs de exclusieve leverancier van DeWALT afbouwgereedschappen.

Ter voorbereiding op de officiële verhuizing heeft Elite Tools B.V. al enkele maanden kunnen wennen, maar vanaf 15 augustus zal het vestigingsadres ook aan de Oudhuizerstraat in Klarenbeek zijn.

De timing van de verhuizing is tweeledig. Enerzijds kan Elite Tools tijdens de bouwvak verhuizen zodat er zo min mogelijk overlast voor haar klanten en relaties ontstaat. Anderzijds gaat uitvoerend directeur Frits van Dijk Elite Tools B.V. verlaten om een uitdaging buiten het bedrijf aan te gaan. Elite Tools B.V. bedankt Frits van Dijk hartelijk voor zijn inspanningen de afgelopen jaren en wenst hem heel veel succes in de toekomst. Zijn taken worden overgenomen door directeur-aandeelhouder Bas ten Hove.

Met meer dan dertig jaar ervaring binnen de Nederlandse afbouwbranche is Elite Tools een belangrijke partner voor afbouwend Nederland. Men is niet alleen de leverancier van kwalitatief hoogwaardige afbouw-gereedschappen, maar geeft ook graag kennis en ervaring door. Daarnaast blijft het bedrijf continu het assortiment vernieuwen met innovatieve, handige tools die het werk makkelijker én beter maken.