voor alle professionals in de bouw

DeWALT afbouwgereedschappen nu voor het eerst verkrijgbaar op Nederlandse markt

Elite Tools verkrijgt exclusieve verkooprechten

Sinds vele jaren is DeWALT bekend van zijn assortiment portable elektrisch gereedschap en accessoires voor professionals in de huizenbouw, renovatie en houtbewerking. Vanaf deze week zijn de gereedschappen voor de (droge) afbouw voor het eerst verkrijgbaar in Nederland.

Elite Tools B.V. uit Klarenbeek heeft de exclusieve verkooprechten voor DeWALT afbouwgereedschappen verkregen voor de Nederlandse markt. De gereedschappen zullen vanaf juni verkrijgbaar zijn bij de professionele vakhandel. Het assortiment omvat onder andere pleister-, gips- en spackmessen en spanen voor professionals in de droge afbouw.

Frits van Dijk, directeur van Elite Tools, is blij dat DeWALT afbouwgereedschappen nu ook in Nederland verkrijgbaar is voor professionals: ‘Wij weten van vakmensen in de afbouwbranche dat DeWALT een gerespecteerd merk is waar ze graag mee werken. Voor ons is het verkrijgen van de verkooprechten dus een belangrijke aanvulling op ons aanbod.’

Met meer dan dertig jaar ervaring binnen de Nederlandse afbouwbranche is Elite Tools dé partner voor afbouwend Nederland. “We zijn niet alleen de leverancier van kwalitatief hoogwaardige afbouw-gereedschappen. We geven ook graag onze kennis en ervaring door. Daarnaast blijven we continu ons assortiment vernieuwen met innovatieve, handige tools die jouw werk makkelijker én beter maken”, aldus van Dijk.

Meer nieuws:

Mobilane introduceert MobiGreenFence 

Nieuw: groene bouwplaats Groenspecialist Mobilane uit Bemmel introduceert de MobiGreenFence, een groen alternatief voor kale, traditionele hekken rondom bouwterreinen en op evenementen. MobiGreenFence bestaat uit

Lees verder »