Skantrae neemt deurenassortiment Bruynzeel over

Sinds 1 oktober jl. is het deurenassortiment van Bruynzeel verkrijgbaar bij de vertrouwde verkooppunten van Skantrae. Deli Home heeft hiertoe besloten om zo een compleet aanbod deuren binnen Skantrae aan te kunnen bieden en de positie van het merk als deurenspecialist te verstevigen. Het gaat om binnendeuren, binnendeurbeslag en schuifdeursystemen. Bruynzeel blijft het vertrouwde kwaliteitsmerk voor horren en vloeren.  

Versterking deurenassortiment Skantrae
Skantrae is al meer dan 40 jaar actief als deurenspecialist op de Nederlandse markt. Mede dankzij deze langjarige ervaring had het reeds een sterk assortiment als het gaat om binnen- en buitendeuren. Zo claimen zij met haar uitgebreide assortiment altijd een passend antwoord te hebben, wat de vraag van de klant ook is. Die claim heeft het merk sinds 1 oktober dus extra kracht bijgezet, nu ook binnendeuren, binnendeurbeslag en buitendeuren van Bruynzeel aan het assortiment zijn toegevoegd.

Bruynzeel verdwijnt niet
De overname van het deurenassortiment betekent niet dat Bruynzeel verdwijnt. Het merk, met haar 120 jaar ervaring in specialistische interieuroplossingen, blijft de vertrouwde leverancier van kwalitatief hoogwaardige horren en vloeren. Met een luisterend oor voor de wensen van de klant en oog voor kwaliteit, comfort en design, blijft Bruynzeel in zowel Nederland als België hun assortiment horren en vloeren voeren.

Over Skantrae      
Het vanuit Zevenaar opererende Skantrae, onderdeel van Deli Home, bedient al 40 jaar de Nederlandse deurenmarkt. Bij Skantrae ligt de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Zo worden haar deuren getest volgens de KOMO-richtlijnen en gebruikt het merk FSC®- en PEFC-gecertificeerd hout voor de productie van de deuren. Die kwaliteit is ook terug te zien in haar bewerkingscentrum. Daar staat een hightech machinepark waarmee haar medewerkers iedere deur vakkundig kunnen bewerken, waaronder scharnierinkrozingen, armschaven, meerpuntssluitingen en aflakken. Hierdoor wordt een naadloze integratie, optimale veiligheid en hoogwaardige uitstraling gegarandeerd.

Meer nieuws: