Aveco de Bondt: één sterk merk

Na een periode van aftellen is het samen verder gaan van Wareco Ingenieurs, Primum, Compositie 5 stedenbouw en Aveco de Bondt een feit. Wij gaan vanaf 1 november verder onder de naam Aveco de Bondt.

Vanaf nu vormen we dus één sterk merk Aveco de Bondt. We zijn een onafhankelijk bureau dat ontwerpt, onderzoekt en adviseert. Wij willen een bijdrage leveren om Nederland fundamenteel te verbeteren en wij denken dit vanuit één merk beter te kunnen waarmaken. Wij geloven in de kracht van verbinden. De ruim 400 specialisten op het gebied van duurzaamheid, water, infrastructuur en bouw werken dan ook nauw samen aan projecten. We bedenken en realiseren toekomstbestendige oplossingen voor landelijke opgaven en specifieke omgevings- of organisatievraagstukken. Ons doel? Een positieve impact creëren op ieders leefomgeving.

In onze samenwerking verandert niets. Uw vertrouwde contactpersonen blijven dezelfde en zijn beschikbaar op de bekende telefoonnummers en e-mailadressen. Wel hebben de collega’s van Wareco Ingenieurs, Primum en Compositie 5 stedenbouw sinds september nieuwe e-mailadressen, maar e-mail naar het oude adres komt ook nog gewoon aan.

Bij het samengaan van de vier merken hoort natuurlijk ook een nieuwe website. En een nieuwe huisstijl.

Meer nieuws: