Nieuwe directeur bedrijfsvoering voor Platowood

Met ingang van 1 augustus 2021 treedt Han van Rooijen aan als directeur Bedrijfsvoering bij Platowood. Het betreft een nieuwe functie binnen het duurzame Arnhemse houtveredelingsbedrijf.

 

Han van Rooijen begon zijn carrière bij Smurfit en bekleedde vervolgens diverse functies binnen Koninklijke Jongeneel en Raab Karcher. Het managen en verbeteren van (logistieke) processen vormt de rode draad in zijn carrière. In deze – nieuwe – functie van directeur Bedrijfsvoering gaat Van Rooijen zich bezighouden met het managen en stroomlijnen van processen binnen Platowood en het verder opschalen van het bedrijf.

Han van Rooijen over zijn nieuwe functie: “Platowood is een groeiend bedrijf, een bedrijf in transitie, wat goed aansluit bij mijn vaardigheden en ambities. Ik werk namelijk graag (mee) aan de groeidoelstellingen van een bedrijf. Ook de duurzaamheid van het bedrijf, zowel in doelstellingen als product, spreekt mij erg aan. Platowood voegt echt waarde toe aan een product en de toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Daarnaast wilde ik graag een keer bij een kleiner bedrijf werken: je zit dichter op de processen, kunt meebeslissen. Mijn eerste indruk van Platowood is erg positief: het voelt heel persoonlijk, als een familie. Bij Platowood werken ze echt samen aan een betere toekomst.”

Van Rooijen werkte in het verleden, bij Koninklijke Jongeneel, al nauw samen met Platowood-directeur Bart Raymann. Raymann: “Ik ken Han als een ervaren en praktisch ingestelde bedrijfskundige. We vullen elkaar goed aan en weten wat we aan elkaar hebben. Han is een enorme aanwinst voor Platowood, hij kan ervoor zorgen dat Platowood op een nog hoger niveau gaat opereren.”

 

Over Platowood

Platowood is sinds haar oprichting pionier in de houtbranche. Het is het eerste en enige bedrijf ter wereld dat hout verduurzaamt door middel van hydro-thermische modificatie (platoniseren). Door het platoniseren worden de aanwezige eigenschappen in het hout versterkt, zónder chemische toevoegingen. Daarmee is het hout van Platowood de meest duurzame keuze voor onder andere gevelbekleding, kozijnen en interieurbouw.

Meer nieuws:

Nieuwe cao betonpompbedrijven

FNV, CNV Vakmensen en de Branchevereniging Betonpomp Bedrijven hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao voor de betonpompbedrijven. 
Betonpompbedrijven zijn gespecialiseerde bedrijven die beton verpompen

Lees verder »