De Groot Installatiegroep versterkt positie in de markt met overname activiteiten eL-Tec Elektrotechnologie Hattem

De Groot Installatiegroep vergroot zijn positie in de Nederlandse installatiebranche dankzij de overname  van de activiteiten van

eL-Tec Elektrotechnologie te Hattem. De ruim 50 medewerkers van het bedrijf worden toegevoegd aan het team van De Groot Installatiegroep. Door deze overname versterkt De Groot Installatiegroep haar positie als één van de grootste familie installatiebedrijven in Nederland.

 

Binnen het familiebedrijf eL-Tec Elektrotechnologie was er binnen de huidige aandeelhouders geen geschikte opvolging. Daarom is er gezocht naar een overnamekandidaat met eenzelfde soort DNA; de familiecultuur dient zo veel mogelijk bewaard te blijven. De Groot Installatiegroep is, gezien bedrijfsvoering, werkwijze en expertise een uitstekende partij.

 

Algemeen directeur Marcel de Groot over de overname: eL-Tec Elektrotechnologie is een elektrotechnisch installatiebedrijf actief op het gebied van het ontwerpen en installeren van maritieme en industriële installaties. Een gebied waar we binnen Nederland nog niet gepositioneerd zijn. Hierdoor past deze overname uitstekend in het strategische plan van ons bedrijf.

Voor De Groot zijn deze expertises, maar ook zeker de activiteiten op de gebieden utiliteit en industrie en een betere landelijke dekking, zeer interessant. Voor de huidige opdrachtgevers van eL-Tec Elektrotechnologie zal er weinig veranderen. Doordat de vestigingen gehandhaafd blijven en we alle medewerkers overnemen, zullen de relaties hun vaste aanspreekpunt blijven houden en zal de service die altijd geleverd wordt, gewaarborgd blijven.”

 

Inmiddels is het personeel geïnformeerd en zullen alle relaties de komende periode worden geïnformeerd over de overname van werkzaamheden door De Groot Installatiegroep.

 

Over De Groot Installatiegroep:

De Groot Installatiegroep is een familiebedrijf en werkt al 57 jaar samen met een verscheidenheid aan opdrachtgevers aan de beste elektrotechnische, werktuigbouwkundige en brandbeveiligingsoplossingen. Zij hebben verstand van zaken en volgen installatietechnische innovaties op de voet. Ze bedenken slimme elektrotechnische, werktuigbouwkundige en brandbeveiligingsoplossingen. De Groot Installatiegroep levert resultaat, hoe ingewikkeld de klus ook is. Ze staan voor de kwaliteit van hun dienstverlening, daar mag de klant hen persoonlijk op aanspreken.

 

eL-Tec Elektrotechnologie:

eL-Tec Elektrotechnologie is op 1 januari 2000 ontstaan uit de fusie van Eilander Elektro en installatiebedrijf Tromp.

eL-Tec Elektrotechnologie is een elektrotechnisch installatiebedrijf actief op het gebied van het ontwerpen en installeren van scheepsinstallaties en industriële installaties. Zij ontwerpt, bouwt en onderhoudt elektrische systemen. Van een compleet energie- en besturingssysteem op een schip, of de lopende band in een fabriek, tot het elektrotechnische systeem in een gebouw. Met de medewerkers is eL-Tec Elektrotechnologie internationaal actief in de maritieme elektrotechniek.  eL-Tec Elektrotechnologie is partner van ElektroNed, een samenwerkingsverband van elektrotechnische installatiebedrijven verspreid over heel Nederland.

Meer nieuws: