De wereld aan werk. Push de reset button

Op donderdag 10-09 (16.00 – 17.30) organiseert De Bouwklup het hybride event ‘De wereld aan werk. Push the reset button?’ Dit doet men vanuit het Fieldlab van BINX Smartility ‘De studio in Groenlo’. Te volgen via een link naar het YouTube kanaal van BINX Smartility 

Heeft Corona de manier waarop wij werken en de inhoud hiervan veranderd? Is dat tijdelijk of blijvend? Wat gaat of moet radicaal anders? Wat niet? 

Wat voor soort werk doen we nu en straks? 

Wat zijn de gevolgen van industrialiseren, automatiseren en de recente turbo op digitaliseren? Wat zijn de idealen, ideeën en behoeften van generatie X, Y, Z en straks van generatie Alpha? Wat betekent dit voor de organisatiestructuur en – cultuur, de managementstijl en het werkgeverschap? We gaan op zoek naar inzichten en ideeën.

MET

Wim Davidse is flex- en arbeidsmarktstrateeg, spreker en hoofdredacteur van Flexmarkt Magazine. De slogan van zijn bedrijf Dzjeng is ‘Nieuw werk. Nieuw ondernemen’. 

Ruth Feenstra werkt als HR-adviseur bij BINX Smartility en WAM&Van Duren.

André Guis is technisch directeur bij BINX Smartility.

PROGRAMMA

  1. Wij zijn BINX
  2. BINX in Bedrijf (Ruth Feenstra en André Guis)
  3. Corona en de radicale jaren ’20. Push the reset button! (Wim Davidse)

 

MEEDOEN

Mail naar ad@debouwklup.nl Graag uiterlijk 07-09 (tot 12.00). Deelname is gratis. We nemen deze bijeenkomst op en zetten het online. 

Door u hiervoor aan te melden geeft u hiervoor toestemming. U krijgt 08-09 van ons de deelnemerslijst en de link naar het YouTube kanaal van BINX Smartility.

Meer nieuws: